Aanbieders vergelijken

Aanbieders vergelijken

Wanneer je tegenwoordig een lifestylewinkel binnenloopt, zie je altijd wel een foto op canvas tentoongesteld. Denk je ook niet vaak: ‘dit wil ik ook!’ Je denkt na over de foto's die je aldoor wilt bekijken van toen je daar en daar was tijdens die ene heel bijzondere vakantie.. Waarom nu dan niet voor altijd vastleggen?

Er zijn meerdere winkels die aanbieden je foto op canvas af te drukken. Zo zijn er de welbekende winkels die ook andere foto's kunnen afdrukken. En er zijn online winkels met soms zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Je goed laten informeren, oriënteren en andermans ervaringen lezen is hierbij beslist niet overbodig; het gaat hier tenslotte om een kostbaar bezit!

Vergelijken van aanbieders is van belang

Zodra je hebt besloten welke foto jij op canvas wilt laten vastleggen, ga je op zoek naar de juiste aanbieder. Waar let je op bij het vinden van de juiste aanbieder? De beschrijving van het product is al iets om alert op te zijn. Komt het bij jou over dat men het vak verstaat? Gaat het hier om het echte canvas, dat voor zowel binnen als buiten geschikt is? Wat biedt deze winkel nog meer aan als diensten en producten?

Daarnaast is service zeer belangrijk. Hoe word jij als klant behandeld? Draai jij bijvoorbeeld op voor de kosten van retourzending? Ontvang je daarnaast een bevestiging van je bestelling en laat men weten wanneer jij het thuis kunt verwachten? Het benoemen van dergelijke service hoort in principe allemaal thuis op de website van de aanbieder.

Betrouwbaarheid

Ervaringen lezen is ook beslist niet verkeerd. De aanbieder die jij betrouwbaar vindt overkomen, heeft misschien geen waarborgkeurmerk op de site staan maar staat volgens bepaalde klanten in voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Is het de website van een winkel waar je ook af kunt halen? Check dan even het adres, of dit wel bestaat. Ook al ben je niet per se van plan om je bestelling zelf op te halen; je kunt in elk geval de betrouwbaarheid van de mensen achter de website peilen.

Terug naar overzicht
USP