Foto op canvas bestellen

Wil je graag die ene herinnering laten afdrukken om ergens op te hangen? Kies er dan voor om een foto op canvas te bestellen. Zo kun je een haarscherpe foto op ieder gewenst formaat laten afdrukken.

Waarom een foto op canvas bestellen?

Canvas bestaat uit zeer goede kwaliteit stof en wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Canvas is van nature een stijve stof die zeer geschikt is om strak op te spannen op hout en om een foto op te laten drukken. De print hecht heel goed aan canvas zodat jij er jarenlang van kunt genieten.

Waar moet de aanbieder aan voldoen?

Als je een foto op canvas gaat bestellen moet je op een aantal zaken letten. Je moet er zeker van zijn dat de aanbieder gebruikmaakt van een echt katoenen canvasdoek en geen goedkope synthetisch materiaal. Verder moet er kwalitatief goede inkt worden gebruikt om te garanderen dat deze blijft zitten én niet gaat verkleuren.

Voordelen van een foto op canvas

Een foto op canvas bestellen heeft vele voordelen:

  • Je kunt de gewenste foto vanuit thuis uploaden bij de aanbieder en hoeft dus niet naar een fysieke winkel.
  • Snelle levering: meestal heb je de foto op canvas al binnen 4-7 dagen.
  • Gaat jarenlang mee.
  • Jij hoeft 'm alleen uit te pakken en op te hangen.

Waar moet ik zelf op letten bij het bestellen?

Als je een foto op canvas gaat bestellen is het belangrijk dat je aan een aantal dingen denkt, om zo het mooiste eindresultaat te halen. Daarom geven we je hieronder enkele tips.

  • Gebruik hoge resolutie foto's. Je foto wordt namelijk vergroot en als je dan een kwalitatief slechte foto instuurt ga je dit ook zien op het canvas.
  • Meestal kun je de dikte van het frame zelf kiezen. Voor het kiezen hiervan dien je rekening te houden met de grootte van het canvas. Ga je een vrij grote foto op canvas bestellen en laten maken? Dan is het wellicht verstandig om een dikker frame te kiezen in verband met de stevigheid.
  • Bedenk goed waar je het gaat ophangen voor je bestelt. Wil je 'm namelijk buiten ophangen, dan bieden diverse partijen speciale canvasdoeken aan voor buiten. Deze zijn voorzien extra bescherming tegen UV-straling, wind én regen.
USP