Laat je foto's niet verstoffen

Laat je foto's niet verstoffen

Bijna iedereen kent het wel; je hebt stapels foto's van uitstapjes, vakanties en bijzondere gebeurtenissen maar deze liggen te verstoffen in een hoek. Wanneer je eindelijk tijd neemt om de foto's te bekijken realiseer je je vaak dat sommige van hen een plaats aan de muur verdienen, bijvoorbeeld op canvas.

Razend populair

Het afdrukken van foto's op canvas is de laatste jaren razend populair geworden. Sinds de opkomst van de digitale camera op de mobiele telefoon worden er steeds meer leuke 'spontane' plaatjes geschoten en gaan steeds meer mensen creatief met foto's aan de slag om ze vervolgens te laten afdrukken op bijvoorbeeld canvas. Canvas is van goede kwaliteit en daarom kun je jarenlang van je foto's genieten. De prijzen voor het afdrukken van foto's op canvas zijn relatief laag, maar verschillen sterk per aanbieder.

Het is dus wel belangrijk om even te checken waar je het goedkoopst uit zou zijn en tevens te letten op de kwaliteit, want vaak betekent goedkoper ook dat je canvas kwalitatief minder goed zal blijken en je er minder lang van zult kunnen genieten. Bij het verzenden van het fotobestand moet je er op letten welk aantal pixels je foto heeft. Hierbij geldt; hoe meer pixels, hoe duidelijker je afdruk zal zijn. Kies je ervoor een foto die weinig pixels heeft te vergroten, dan loop je het risico dat het canvas erg wazig en onduidelijk is. Dit kan een leuk effect zijn als je er bewust voor hebt gekozen, maar anders is het vaak teleurstellend.

Canvas: een persoonlijke touch

Door een foto te laten afdrukken op canvas en op te hangen in bijvoorbeeld je woonkamer geef je je huis een persoonlijke touch. Het afdrukken van foto's is eenvoudig en goedkoop. Je kunt een canvas bestellen via internet, maar je kunt er ook voor kiezen om het af te halen in de winkel. Daarnaast is het ook erg leuk om een afdruk cadeau te doen als iemand bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht of voor een andere speciale gelegenheid.

Terug naar overzicht
USP