Tuinposters

Tuinposters

Een tuinposter maakt van je tuin een heel bijzondere ervaring, want met een tuinposter ben je af van die lelijke schutting, dat muurtje naar de buren of van dat vervelende aanzicht op de schuur. Een tuinposter laat je gewoon bedrukken met jouw favoriete foto of afbeelding, waardoor je je opeens waant op je vorige vakantiebestemming of op een wit zandstrand met uitzicht op zee, terwijl je ligt te bakken in je eigen tuin of op je balkon.

Veel mogelijkheden

Je kunt vele kanten op met een tuinposter. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende foto's over je schutting te verdelen en net als in je huis de leukste momenten van je leven aan je bezoek te tonen of er zelf van te genieten. De tuinposters maken van je tuin een ware expositieruimte. Natuurlijk zijn tuinposters, net als andere digitale fotoproducten, gegarandeerd kleurecht, watervast en zonlichtbestendig. De meeste tuinposters worden afgedrukt op pvc materiaal en zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar.

Wees creatief

Met een paar tuinposters kun je je tuin of terras een hele andere uitstraling geven. Plaats bijvoorbeeld achter je tuin met zonnebloemen een prachtige tuinposter met een close-up van een zonnebloem en kijk eens wat voor effect dit heeft! Zo kun je de groentetuin illustreren met een prachtige afbeelding van de tuin in bloei en ziet deze er zelfs als er nog niets in bloei staat toch mooi uit!

Waar tuinposters vooral voor worden gebruikt is de extra inrichting van de tuin. Achter de barbecueplek een tuinposter met eten en drinken of als je geen plek, geld of tijd heb voor een vijver, waarom dan geen prachtige vijverfoto op een tuinposter net achter je terras. De mogelijkheden zijn eindeloos als je een beetje creatief omgaat met tuinposters.

Je tuin als galerie

Tuinposters maken je tuin tot een ware galerie. Als je kunstenaar bent, kun je je eigen doeken tentoonstellen in je eigen tuin, maar je kan er ook voor kiezen om een afdruk te laten maken van een Rembrandt, Van Gogh of Picasso en deze in je eigen tuin te etaleren op een tuindoek.

Met een tuinposter maak je van een tuin of balkon een heerlijk knus plekje, waar je niet alleen in de zon ligt te bakken, maar ook nog iets leuks hebt om naar te kijken. Een foto van de kinderen in de zandbak of op het strand, een prachtige tuinposter met je favoriete huisdier... je kunt werkelijk alle kanten op met je creativiteit!

Terug naar overzicht
USP