Canvas drieluik

Canvas drieluik

Met veel fotobewerkingsprogramma's kun je van de saaiste foto's nog iets leuks maken. Steel de show met een prachtige panorama foto op canvas. Een drieluik op canvas staat erg mooi boven de bank en in iedere slaapkamer/woonkamer.

Ruimte vullen

Met een foto op canvas drieluik kun je de grote oppervlakte van een lelijke of saaie muur veel makkelijker vullen. Die prachtige natuurfoto uit de bergen, die je in de vakantie hebt genomen leent zich toch uitstekend voor boven je bankstel of bed? Want op een foto op canvas hoeft niet per definitie ook een persoon te staan. In de woonwinkels zie je vele canvas drieluik variaties met rozen, bloemen of natuur. Maar waarom niet zelf je mooiste vakantiefoto laten afdrukken op een canvas drieluik en zo iets unieks aan de muur hangen?

Met personen erop kan natuurlijk ook heel bijzonder zijn. Juist door een beetje ruimte tussen de drie canvasdelen te laten, creëer je een bijzondere creatie. Eigenlijk is bijna elke foto wel geschikt om af te laten drukken als canvas drieluik.

Standaard maten

Een canvas drieluik bestaat allang niet meer uit enkel twee smalle delen met een groter deel ertussen. Drieluiken kun je ook in drie dezelfde formaten laten afdrukken. Je kunt er ook voor kiezen om niet te werken met horizontale panelen, maar juist met verticale. Hierdoor krijgt een canvas drieluik een totaal andere dimensie. Bij de meeste leveranciers zijn er verschillende maten canvas te bestellen.

Originele bewerking

Bij veel online leveranciers kun je de foto ook laten bewerken. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen als je handig bent met een fotobewerkingsprogramma. Door de drieluiken van een ander effect te voorzien kun je met één foto een eigen kunstwerk creëren in je woning. Er zijn talloze ideeën op te doen via het internet en een canvas drieluik is relatief goedkoop in vergelijking met kant en klare kunstwerken voor aan je muur.

Online bestellen

Net als alle andere digitale fotoproducten kun je een canvas drieluik tegenwoordig eenvoudig online bestellen. Let wel op de kwaliteit van je foto. De meeste mobieltjes zijn tegenwoordig met een goede camera uitgerust. Een foto gemaakt met je digitale camera is toch een betere optie. Hoge kwaliteit is dus belangrijk. De kosten van een canvas drieluik zijn steeds lager aan het worden, mede door de toenemende concurrentie in deze branche.

Terug naar overzicht
USP