Foto op canvas online

Foto op canvas online

Je hebt super veel foto's en je weet niet wat je ermee moet? Maak een mooie foto op canvas en hang deze op!

Wat is canvas?

Maar wat is canvas nu eigenlijk? Canvas is een soort textiel. Canvas foto's kunnen ook worden gemaakt van katoen. Als je wil weten of het katoen is, kun je kijken naar de zwarte stippen op het doek. Als je een foto op canvas bestelt, kun je ook kiezen welke framedikte je wilt hebben. Vaak kun je kiezen uit twee verschillende soorten. De frame is vaak gemaakt van hout, dit is zodat de vocht er niet op in kan gaan.

Online bestellen

Een canvas foto kun je vaak online bestellen. Vaak ga je twijfelen of het wel mooi wordt en of het wel precies zo wordt zoals jij het wil. Als je een canvas foto bestelt, kun je precies aangeven hoe groot jij het wilt hebben, je kunt het soort frame aangeven, maar ook welke kleur je wilt. Je kunt natuurlijk gaan voor de kleur die de foto al heeft, maar je kunt ook zwart of sepia kiezen. Je merkt al dat je heel veel kunt kiezen en hierdoor wordt het zoals jij het zelf wilt hebben. Als je alles hebt gekozen komt de canvas er voor in jouw maten en kleuren. Zo kun je dus kijken of het echt zo is, zoals jij het wil hebben.

Je kunt op verschillende websites een canvas foto bestellen. De conclusie is: bedenk goed hoe je foto er uit moet zien en geef dat zo duidelijk mogelijk aan op de site. Kijk goed naar het voorbeeld, moet er nog wat veranderen of is het goed zo? En bedenk goed: een canvas foto kan een sieraad aan de muur zijn!

Terug naar overzicht
USP