Fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas

Vroeger was de enige manier om creatief met je foto's om te gaan de schaar erin of van die gekke tekstballonnetjes erbij plakken. Voor een huwelijksalbum zat je gerust een paar weken letterlijk te knippen en te plakken. De mogelijkheden van fotobewerkingen zijn met de digitale revolutie enorm toegenomen. Nu kun je zonder knippen en plakken heel gemakkelijk een fotocollage op canvas laten afdrukken.

Canvas? Daar hadden we een paar jaar geleden nog nooit van gehoord

Het begon met digitaal afdrukken, gewoon op fotopapier. Maar voor een beetje originele bewerking of het maken van een fotocollage had je dan wel kennis nodig van bewerkingssoftware. Tegenwoordig is een fotocollage op canvas vrij eenvoudig online te maken, vaak inclusief originele bewerkingen op de foto en wordt deze binnen enkele dagen afgedrukt op canvas en bij jou thuisbezorgd. De digitale revolutie is ook in fotobewerking en foto afdrukken niet meer te stoppen.

Collage op canvas maken

Je zoekt de leukste foto's uit van je vakantie, je scant het complete fotoverleden van de bruid en bruidegom in of je zoekt de mooiste trouwfoto's van jezelf uit. Met een beetje knip- en plakwerk, maar dan makkelijk digitaal, maak je een prachtig overzicht van al die mooie, ontroerende of leuke momenten. Laat je collage op canvas afdrukken en geef hem een bijzondere plek in je woning.

Digitale kunstwerken

Je collage op canvas kan met de huidige digitale technieken een bijzonder kunstwerk worden. Je kunt bijvoorbeeld dezelfde foto in verschillende fotobewerkingen bij elkaar plakken. Zwart wit, sepia of in een waterolie effect en deze verwerken tot een kleurige fotocollage. Of creëer met je babyfoto's en de huidige foto's een soort tijdlijn van je kinderen. Zo'n fotocollage op canvas laten afdrukken geeft helemaal een bijzonder tafereel in je woning.

Diverse formaten

Het mooie van een foto collage op canvas is dat je kunt kiezen uit heel veel formaten. Van eenvoudig rechthoekig tot een drieluik of een ingelijste canvasdoek als schilderij. De kosten van het afdrukken op canvas zijn door de toenemende concurrentie enorm gedaald. Een fotocollage op canvas is daarom ook een leuk idee om cadeau te geven en zal altijd leuk worden ontvangen.

Terug naar overzicht
USP